Sukk, som tiden flyr. Klokken bare tikker avgårde-kåre.  Så fort at bryllupet virker som det fant sted ages ago, det er så rart.

Våknet av en mann vedsiden av meg som sto opp før meg (det skjer normalt sett en gang vært jubelår). Inn kom han og vekket meg ved å stryke meg på kinnet og gratulere med dagen, frokosten var allerede klar. Lykkelig.
En myk start på en vanligvis kaotisk tirsdags morgen, deilig at han ikke måtte gå før i ett – tiden også. I kveld vanker det nok sushi, og jeg skal søren meg lage en kake for anledningen, snakker vi hjertekake? Mihi.

Før den tid har jeg en million phone-calls to make, så takk og lov for handsfree og mine multitask egenskaper. Avslutter innlegget med bilder fra dagen vår, jeg tror helgen som nettopp var og i går var det nærmeste vi kom bryllupsværet vi hadde 25. september 2010, i dag er det lettskyet med regnbyger innimellom. Giftet oss på riktig dag i guess.

Ha en toppen tirsdag dere, DET skal vi ♥

18 kommentarerKommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *