I DAG skinner solen i Bergen :D Først må jeg bare få takket alle for gratulasjoner i går, både her på bloggen og andre steder. Dere er helt super!

I går var bare så utrolig koselig, og SÅ etterlengtet, vi snakker relaxation ut av en annen verden. Sushien var allerede bestilt, og da mannen kom hjem med et brett som var større enn en dekk-tallerken skjønte jeg fort at pysjen måtte på, haha, hjelper lite med skinny jeans hvis vi skulle få plass til alt. (det gjorde vi forresten ikke MED løse bukser heller :p)

Orket ikke å finne fram kamera, så det ble litt blurry mobil bilder.

Over en himmelsk middag satt vi bare og pratet om hvor fort årene egentlig har gått, ettersom jeg har mye å styre med om dagen, har ikke sulten på mat vært helt som den pleier, det er ofte jeg tar meg selv i å glemme å spise i løpet av en hel dag. Hvilket som førte til at vi kom innpå en episode da mannen og jeg i våre glansdager for fire år siden skulle spise på Peppes Pizza (av alle steder, gjett hvem som valgte sted? haha).
Bestilte den største pizzaen de hadde og jeg var så nervøs at jeg drakk flere liter med vann. Da pizzaen endelig kom, klarte jeg bare et stykke. Jeg husker ansiktsuttrykket og kampånden til Stein Inge enda, om å spise resten av den hele, svære pizzaen, her skulle ingen smuler legges igjen.

Og hvis dere stusset over glansdager:

Haha, det siste bilde her, i die!

Etter å ha mimret i noen timer, vært innom både latter og tårer ble jeg plutselig bedt om å åpne skuffen i skjenken i stuen. Da vi pusset opp kontoret lå nesten alle kontortingene der, så det var ikke så altfor lengesiden jeg ryddet ut og fikk sortert alt, nå blir skuffene brukt til servise, lys og diverse stue-ting, dermed blir ikke skuffene åpnet så altfor ofte. Det hadde visst Stein Inge også fått med seg, for se hva som lå der når jeg åpnet:

Haha, er det flere av som har angst for å gå tom for lys om høsten/vinteren? Jeg er definitivt en av dem, og en av ærendene mine i dag var faktisk å kjøpe inn noen, men det kan jeg stryke over på listen allerede :D

Mine yndlingsfarger SÅ fine!

Den mannen altså, imponerer gang på gang

RØDE roser, som var i brudebuketten og et nydelig kort fulgte selvsagt med.

Sukk, jeg er så heldig. Nå skal jeg få unna litt arbeid, også får vi se om jeg tar turen til byen, klokken er jo ett allerede, og May Helen har fri (feel afraid May, feel afraid)

6 Kommentarer Kategorier: .

6 kommentarerKommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *