Goood fredag you guys! Her i skagevegen bøtter regnet ned fra åpen  himmel. Etter husvasken er tatt har jeg ingen planer om å gjøre noe annet enn å kose meg i sofaen. Høsten er ekstra kos med lys, sofa og tv mens regner pisker mot ruten og knitring i peisen. Jeg er i full gang med Revenge, som hadde sesong (2) premiere i går, denne er vel litt jentete og snobbete for min mann sin smak, likevel ikke for sukkersøt men faktisk altfor spennende.

Andre serier vi holder på med er Dexter og Breaking Bad. ELSK på begge to, om værmeldingen for Bergen til helgen stemmer, blir sesong 6 av Dexter definitivt startet på i kveld.

Det var litt om mine topp 3, her kommer mine topp 15:

 ♥ Dexter ♥ Revenge ♥ Breaking Bad ♥ Gossip Girl ♥ Dr. House md ♥ Heroes ♥ The Walking Dead ♥ Sex and the City ♥ Grey’s Anatomy ♥ Prison Break ♥ F.R.I.E.N.D.S ♥ Desperate Housewifes ♥ One Tree Hill ♥ The Big Bang Theory ♥ Lipstick Jungle

Snurr film, og god fredag ♥

6 kommentarerKommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *