Goood morgen dere, uten å i det heletatt fortelle når jeg våknet (ufrivillig) i dag, skjønner dere sikkert at det har blitt litt mer søvn enn planlagt. Am i Crazy or what. Mannen er på jobb, mens jeg snek meg inn på kontoret og hentet den lille søte laptopen min som jeg vant i hp sin fotokonkurranse. Deretter lagde jeg meg en varm kopp chai soy latte, og krøp under dynen igjen.
Her er jeg i skrivende stund, definitivt en av livets myke sider.

Hallo webcam og morratryne, haha, det er bra jeg ikke poster bilder av denne kvaliteten for ofte, verste jeg vet!

Jeg har forresten helt glemt å tipse dere om bolig og interørmessen i Bergen i helgen, kanskje mest fordi jeg ikke skal dit :p det er enda ikke for sent til å ta turen, messen er åpen fra 11 til 18 i dag og i morgen, jeg var så heldig å bli invitert til til bransjetreffet i dag klokken 20, men jeg har desverre andre planer og må vike.

Jeg husker godt forrige messe, litt for ville IKEA-på-lørdag-tilstander for min smak, men det var nyyydelige stand’s. Jeg er nok sikker på at messen sin helhet overgår fjorårets, har heldigvis noen insiders som er ute å tar bilder for meg, hihi.

Nå får jeg se om jeg kommer meg opp av sengen her, for dette kan jeg bli vant til. Huset må shines, for det ble det ikke tid til i går. (tror dere jeg har angst eller? :P)

Messe eller ikke, ha en fantastisk lørdag ♥

0 Kommentarer Kategorier: .

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *