God søndags ettermiddag dere. Håper dere har det fint. Her er det grått og trist, utenfor både blåser og regner det, det er skikkelig guffent og kaldt.

Her på bloggen føler jeg at samtidig som jeg kommer med inspirasjon, tips og triks, tekster i form av hverdagsliv og bilder gir jeg også et inntrykk og et bilde på hvem jeg er, langt ifra en åpen bok og overhode ikke noe glansbilde.

Likevel har jeg lyst å fortelle litt om en side av meg som ikke så veldig mange kjenner til, og det er den eventyrlige siden. Den eventyrlige siden av meg inneholder alver, dverger og en overdose med magisk natur.

Ringenes herre filmene, er også noe jeg elsker og står meg veldig nært. Bøkene (som er et fåtall av bøker jeg har lest) har blitt lest om og om igjen, jeg går aldri lei.

For de som ikke har fått det med seg, er filmatiseringen av boken «Hobbiten» i full gang og rett rundt hjørnet, jeg må si jeg aldri har vært SÅ skeptisk før, ettersom boken er så fantastisk og med beskrivelser av natur og vesener man ikke trodde kunne beskrives i ord. Hatten av for Tolkien. Underveis av planleggingen av å gjøre Hobbiten til en film, fant de ut at en film skulle bli til tre, jeg må innrømme jeg ble ganske lettet, etter å ha lest Hobbiten utallige ganger skjønte jeg aldri hvordan de skulle få alt med i én film samtidig som det skulle bli smakfullt og behandle boken med respekten og verdigheten den fortjener.

Vel, nå nærmer det seg 12.12.2012, det er virkelig ikke lenge til, og på denne magiske datoen har altså Hobbiten verdenspremiere.
For nesten et år siden kom den første traileren:

Og for noen dager siden kom den andre:

Jeg tror ikke jeg tør å si hvor mange ganger jeg har sett dem, fantasert om dem og drømt om dem. Dette ser virkelig lovende ut, og gleder meg som en unge på julaften!

7 kommentarerKommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *