God morgen ♥

Tirsdag er dagen for bryllupsinnlegg, som flere av dere har etterlyst.

Siden er klokken er altfor tidlig og jeg har LOADS å gjøre i dag tenkte jeg kunne starte med noe så enkelt som bordpynt, jeg selv foretrekker ordet «centerpiece» uten at jeg snakker altfor mye engelsk til hverdags.

Bordpynt er viktig på en dag som selveste bryllupsdagen, når jeg tenker tilbake husker jeg centerpieces var det jeg slet med å holde meg til budsjett som var satt opp. Blomster er dyrt, og når man tar kontakt med en blomsterforhandler og nevner ordet bryllup kan det ofte virke som det eneste gartnerne og floristene ser er dollartegn.

Det er overhode ikke mange som har så mye penger å bruke på blomster, pynt og dilldall og man har faktisk dem som ikke vil bruke så mye penger heller.

Uansett hvilken kategori du tilhører kan jeg komme med et tips som lar deg ta i bruk det du har eller/og ikke er så himla dyrt, nemlig glass på stett.

De aller fleste har dem, hvis du ikke har dem selv kan du helt sikkert få låne, og hvis du ikke får låne er det mange butikker som både Nille, Sparkjøp, Europris, IKEA og til og med på FRETEX og andre bruktbutikker har de glass i forskjellige former og høyder, sistnevnte er et must for å få en flytende helhet, synes jeg.

Alt du trenger er, som skrevet over, glass på stett, ønsket blomst og lys. Blomstene kan du kjøpe/bestille selv (UTEN å nevne ordet bryllup). Du kan bruke forskjellige blomster, farger, lys, kun fantasien setter grenser.

Sett glasset på hodet over blomsten og sett lyset på toppen av bunnen på stetten. Haha, det hørtes litt feil ut, men dere skjønner :)

Jeg måtte jo selvfølgelig prøve meg selv så her er noen av mine egne bilder (BEKLAGER kvaliteten, både blitz og lampene til studio har tatt kvelden)

Mange sliter også med å velge mellom blomster og lys til borddekorasjon, her har du en fin, smakfull og elegant kombinasjon som passer like godt midt på lyse dagen som i dempet belysning, som dere ser bilde av under.

Herlig. Ha en toppen tirsdag, jeg fyker ut dørstokken NÅ :D

6 kommentarerKommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *