Hei ♥

I dag har det vært full rulle siden klokken altfor tidlig. Har hatt flere gøye møter i byen. Gleder meg til å fortelle dere!

Hva overskriften angår: De fleste forbinder høsten med fyr i peisen, lys og innetid. Det er jo for så vidt fine ting å forbinde høsten med, men veldig mange glemmer hva som egentlig skjer ute, mest fordi det er guffent og kaldt.

Vel, i hele dag har jeg vært på farten, det var kaldt, det blåste og regnet sidelengs, og man måtte hoppe paradis på asfalten for å unngå svære rennende ELVER midt i gaten. De fleste ville nok komme seg hjem så raskt som over hode mulig i dag, mens jeg, jeg ble fascinert over hvor vakkert alt egentlig er og hvordan man med et åpent sinn og å se ting fra et annet perspektiv kan være med på å gi klarhet og a-ha opplevelser.

Høsten er SÅ vakker, på alle måter, i all slags vær.

Vakrere enn sommeren spør du meg.

Og bonusen?

Den følelsen av å komme hjem iskald og våt på beina og i håret, for så å ta på seg pysj, tenne lys og fyre i peisen mens man sipper på kokende varm te mens mørket faller på og regnet fremdeles pisker mot ruten ♥

6 Kommentarer Kategorier: .

6 kommentarerKommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *