Hei og god fredag vakreste godtfolk og lesere. Har jeg sagt hvor takknemlig jeg er for at dere leser bloggen min, for skryt i kommentarfeltet og for en herlig energi? Jeg liker dere, VELDIG godt ♥

Oktober måned er for meg og veldig mange andre en rosa måned, ekstra fokus på en så viktig sak som brystkreft skulle bare mangle. Jeg ble så inspirert av dette at jeg faktisk pyntet litt i gangen (som ja, dere SNART skal få se bilder av :p). Føler litt at jeg har min egen lille aksjon her i skagevegen, og det er jo ikke noe annet enn sjarmerende vel?

Dette er det første som i dag møter meg når jeg kommer inn inngangsdøren, and i love it!

Selvfølgelig har jeg støttet aksjonen på andre måter også, SÅ mye lekkert du f.eks kan handle på rosasloyfe sin nettside. Støtt rosa sløyfe aksjonen du også!

Ha en nydelig fredag og en perfekt inngang til helg ♥

10 kommentarerKommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *