Goood morgen, både til de som er våken og de som nettopp har stått opp, hihi. I dag er det pang start, og faktisk så begynner mandagen min med treningsfri, bra jeg fikk skvist inn en økt i går.

I dag blir hektisk, men det går veldig bra for jeg regner med at på førstkommede Onsdag kan jeg fortelle dere. Røsket forresten med meg denne lille godbiten til gangen for noen dager siden, ingenting er som vakre ordak på et skilt. Fant den på KID.

Ble litt revet med og laget et bilde selv, synes det passet så godt i disse dager hvor enkelte bare er ute etter å “ta meg”, kopiere meg og hate meg. Huff, dere må ha det tungt – lykke til med det :)

Nei – nå får jeg starte dagen. INGEN blåmandag så langt ihvertfall. Ha en fin en ♥

10 kommentarerKommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *