.. is chocolate.

FOR en utrolig stressende dag. Så stress at jeg ikke orker å beskrive det en gang. Oppi alt kaoset som har vært her i dag fikk jeg en helt syk ide, hva er det med meg og slike sinnssyke innfall når jeg er så dau sliten at jeg egentlig burde legge meg? Når det å legge seg eller slappe av er til mitt eget beste. Hvorfor er det DA jeg får slike innfall som gjør at kjøkkenet ser ut som et åsted, og en Ingrid som banner og steiker fordi en liten u relevant ting går galt? Flere som har det sånn?

Svar den som kan, jeg vet ikke, men i dag hadde jeg et slikt innfall. Dere ser sjokoladen over her? Den er laget fra BUNNEN av – haha, i die, jeg har LAGET min egen sjokolade.
Den er SÅ god, at jeg lurer på om jeg skal være vågal og gi i gave til noen, noen som vil ha?

Nå er jeg så trøtt, etter dette innlegget her skal i hvert fall ikke lage franske makroner eller noe, denne skrotten skal rett i seng, der venter første episode av 6. og siste sesong av gossip girl, som hadde premiere i går. Så episoden tidligere i dag, men det ble mer bakgrunnsstøy ettersom jeg bare måtte jobbe litt.

Jeg svarer på kommentarene i det forrige innlegget mitt i morgen. Natta ♥

8 Kommentarer Kategorier: .

8 kommentarerKommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *