Oh my… Flere som har sett været ute eller? Ikke en eneste grå klatt, bare blått.. Håper det er flere som utnytter regnopphold med å løpe seg friske turer og fyller lungene med frisk og deilig høstluft. Finnes ikke bedre.

Løpeturen min i morges ble heller en vond affære, skagevegens kontor – som i det siste har blitt veldig flittig brukt har nemlig fått et preg av at det nettopp er blitt flittig brukt. Flittig brukt = rot over alt, esker på gulvet, papirer på vegger og i tak – you name it!

Skulle bare innom for å sjekke mailen og da trakket jeg på et lokk med metallhjørner, hvor selvfølgelig det ene hjørne måtte slice opp et godt stykke med hud på siden av fotsålen min hvor huden er tynnest. AU!!
Gjennomførte likevel en litt handikappet løpetur, men det skal bli spennende å hoppe i dusjen nå. Dagens klaging fra meg. Jeg skal ihvertfall rydde kontoret i dag – DET er sikkert!

2 Kommentarer Kategorier: .

2 kommentarerKommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *