Haha, overskriften høres litt feil ut :p

Hei, og GOD FREDAG dere! Endelig helg, igjen. Dagen i dag har gått litt i ett, min gode venninne Tanita og jeg har jo telefonkonferanse nesten hver dag, og det kan fort ende opp med timer. Sånn er det når du flytter til Kristiansand, Tanita.

Nå har jeg akkurat svingt meg på kjøkkenet etter en solid husvask-økt. Noen som tipper hva som blir fredagskosen i dag?

De som tenkte hjemmelaget moussaka har helt rett, må jo få utnytt det deilige lammekjøttet som går i slutten av sesongen nå.

I kveld blir det beina på bordet etter en hektisk uke, noe godt i glasset må absolutt til ettersom min bedre halvdel starter på en FIRE UKERS etterlengtet ferie i dag. Vel fortjent, men jeg har mine planer, haha.

Ville bare titte kjapt innom for å ønske dere en fin fredag. Husk senkveld med Thomas og Harald på TV2 i kveld :D
Skrives i morgen ♥

2 Kommentarer Kategorier: .

2 kommentarerKommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *