.. wear it!

Nå skal det først sies at jeg ikke er noe “dagens outfit person”, men detaljer, det liker jeg, også når det kommer til antrekk.

I det siste har ikke Bergensværet vert særlig mye å skryte av, tørre marker og asfalt uten store sølepytter har hørt sjeldenheten til. I dag stråler solen, og da var det bare å tråkke ned i hælene. Jeg elsker hæler!

Fantastatisk deilig å kle føttene med noe annet enn sjøstøvler og converse.

Dagen i dag har gått til litt jobbing (klarer jo ikke la være) og litt planlegging, nå er jeg veldig klar for helg. Kvelden skal tilbringes med min kjære Catrin og malamuten Kaiyuh, som har blitt så stor. Hun har forresten begynt å blogge igjen, sjekk den ut her :D

Håper alle får fin og avslappende lørdag ♥

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *