Søndag ♥

Hadde dere en fin kveld i går? Det hadde jeg, vi snakker jenteskravling til langt på natt, i hvert fall så var det det for min del, for jeg har tydeligvis en natterangel av en venninne. Forresten, det var SÅ kaldt på vei hjem i natt. De som vil kjenne litt på vinteren må absolutt ta turen ut i tre tiden på natten :p

Søsteren og svigerinnen til Catrin ble jeg også underholdt av, er så kjekt å bli kjent med nye fine jenter. I love it!
Og selvfølgelig fikk jeg lov å skvise så mye jeg bare ville på denne herligheten her:

Ååååh. Polarhundhjertet smelter helt.

Etter all den dritten jeg ble servert går, skal det søren meg bli godt å få litt gift ut av systemet senere, haha. Det var ikke sånn at jeg ble tvunget til å spise, altså ;)

Det vanker løpeplaner til solnedgangen sammen med mannen i kveld. Er ikke så ofte det skjer, rart med det, men jeg synes det er alt annet enn motiverende når han bare fliser forbi og langt foran meg. Sånn er det når man har orienteringsløper-blod i årene, i guess.

Nå skal jeg ta en lang dusj, legge på en ansiktsmaske og kure håret før jeg fortsetter med litt jobbing. Satser med det på at kropp og sjel er klar for enda en ny hektisk uke i morgen.

Ha en nydelig søndag videre ♥

2 Kommentarer Kategorier: .

2 kommentarerKommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *