Hei ♥

Så, for de av dere som ikke har fått med meg at bryllup er en stor del av hverdagen min hele året 24/7, så kan jeg med dette bekrefte at det stemmer. Rundtom i landet har det nå vært en del bryllupsmesser, Bergen står for tur den 21. oktober (nå på søndag, iiik).

Imens redaksjonen i mitt-bryllup.no og Tilbords har jobbet med messene (storklapppåskulderen) har jeg jobbet med å skrive artikler og knipse inspirasjonskilder til dere andre som planlegger drømmedagen.

Det går mot kaldere og mørkere tider, men det er overhode ingen grunn til og ikke gifte seg. Snarere tvert i mot. Her kan dere lese første del av en vinterbryllupartikkel jeg har skrevet. Jeg er så heldig, og har nesten helt frie tøyler, ingenting er deiligere enn personer som stoler på meg :D

Håper dere har hatt en fin start på uken, og at dere nå er litt klokere på hva jeg faktisk gjør når jeg sier jeg skal jobbe, jobber eller har det travelt. :)

 

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *