Været i dag har bare vært magisk, og nå går det mot kveld.

Med et slikt levende bilde utenfor husdøren min gjør det liksom ingenting om kvelden mørkner litt tidlig.

Når det var så godt som bekmørkt i går da klokken var passert 19:00 innså jeg hvor for tiden går frem mot vinter.

Jeg håper dere har det fint, og at dere kanskje tar dere litt tid (i hvert fall mer tid enn meg) til å slappe av og nyte årstiden vi nå går i møte. Det skal jeg definitivt gjøre, når den tid kommer. Jeg har forresten helt glemt å minne dere skikkelig på bryllupsmessen i Bergen denne helgen.

For kommende brudepar (kanskje spesielt bruder) er dette et “must go event”. Med selveste Kathrine Sørland som konferansier blir dette en spektakulær messe med gode tilbud, bra show, mange stands og MASSE folk. (lønner seg å være tidlig ute)

Så klart skal jeg, håper vi sees!

annonse

2 kommentarerKommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *