GOD morgen til dere. Som vanlig på farten. (tror dere er litt lei av å høre hvor opptatt jeg er nå, skal skjerpe meg :p)

Satt i morgentimene og nippet til meg litt morgenkaffe. Det er sjelden jeg leser og ser på min egen blogg. Noe som egentlig er litt dumt med tanke på at jeg på den måten kan gjøre den mer brukervennlig, note to self!

Klikket meg inn på om meg på menyen over her, leste gjennom og så det var på tide med en forandring.
Jeg visket bort all tekst pluss noen av bildene, og startet med nesten blanke ark.

Er alltid en leser i ny og ne som spør om jeg kan være litt mer personlig i måten jeg skriver og deler ting her, og til de som tenker det samme: jeg skal prøve, vit at det er ikke bare bare. Denne bloggen kommer aldri til å bli noe som helst form for dagbok, og det håper jeg dere forstår.

Uansett, her kan dere lese en litt mer personlig variant av den teksten som var skrevet på samme side før. I hope you like!

Back to work, ha en nydelig dag  ♥

2 kommentarer

 • ia sier:

  Du virker som en dreven dame og du er en ihuga fotograf. Finner mye nyttig innpå her, selv i hverdagsinnleggene dine er du inspirerende. Håper du fortsetter å blogge lenge og at det vil åpne enda flere dører for deg.

  Hilsen en som syns du er helt topp!

  • Skagevegen sier:

   Vet du, det er sånne som DEG som får meg til å fortsette. TUSEN takk (selvtillits boost til de grader). Jeg gir meg ikke med bloggingen vet du, dette er jo så gøy.

   Og: jeg syns DU er helt topp :D

   klem!Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *