Bah, jeg er swamped! Har dere lyst å høre om min dag? For det tar nemlig ikke lange tiden og verken skrive eller snakke om. Det eneste jeg har gjort i dag er å holde kontorstolen varm. Jeg sitter faktisk i pysjen jeg våknet med i dag tidligl Haha, og that’s it. Arbeid arbeid arbeid, sitting sitting sitting.

Har et lite avbrekk her nå og jammen meg bruker jeg den til å skrive enda mer. Skrivekløe much? Føler jeg er på en god gli her nå, så å hoppe i dusjen, ut eller på trening blir heller en uaktuell sak.

Ville jo egentlig bare titte innom for å si hei, og tipse dere om at lenebjerrehop.no, har åpnet i dag. Drømmehuset i marken (Bergen) har vært en favoritt hos meg i mange år, og nå har de endelig åpnet nettbutikk. Hvor fantastisk er ikke DET?

Har selv sikret meg noen godsaker til skagevegens JULEHUS, det er søren meg ikke lenge igjen nå!

Håper vi kan skrives litt skikkelig i morgen ♥

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *