Hei i natten :D

I dag har jeg levert flere saker til desk. Og det er så deilig! Resten av dagen har gått med til å drømme (kommer tilbake til det) og gjort meg selv litt opptatt slik at jeg er dau sliten til vi skal ta kvelden om litt. Det har seg nemlig sånn at de tidene hvor det er mange baller i luften med deadlines ene og andre dagen, er søvn noe som blir nedprioritert.
IKKE bra. Men imorgen er det andre boller og tilbake til rutiner. Starter den i frisørstolen faktisk. Skal bli både gøy og deilig!
Nå ligger jeg (les: vi) som et slakt på sofaen med ny serie på skjermen; Homeland, har dere sett? Må definitivt legges til listen over serier til høstmørket jeg lagde for en tid tilbake!

20121023-231032.jpg

Mobilblogger som sagt fra sofaen med mobilbilde. Begrenset hva jeg tåler når det kommer til kvalitet, så jeg avslutter nå :p
Vi skrives med bedre bilder imorgen, natta :D

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *