Sent ute, som alltid, trøtt, som alltid. Men jammen meg skal det bli deilig å legge seg i kveld uten å tenke på hva jeg må gjøre når for å få utnytt tiden best mulig. I morgen er dagen for å gjøre saker i mitt tempo, som heller ikke er så gale

Bortsett fra at det har vært bikkjekaldt den ENE dagen jeg er på farten fra morgen til kveld, har denne dagen vært fin. Den startet nemlig med rompa i frisør stolen på Insi. Yasmin er lærling der og trengte en modell, perfekt anledning til å le seg i hjel over sladder og gamledager og samtidig bli dullet med.

Haha, jeg møtte med tidenes morratryne, rett fra dusjen, uten sminke. En frisørs drøm det vel ;)

Før og etterbilde må til

Hehe, jeg ER så kresen når det kommer til bryna mine, jeg skal love deg jeg er verdens vanskeligste kunde når det kommer til makeup.

Her ser dere da min kjære venn sitt forsøk på å legge bryn, SE forskjellen, i die. Vi kom frem jeg så ut som et mandig Taxi kjerring – på en ikke-positiv måte. Håhåå.

Jåle jåle

Har forresten fått VELDIG gode nyheter i dag, de som er venn med meg på facebook vet hva det gjelder. (tusen takk for alle gratulasjonene forresten) Dette er så spennende, men jeg velger å vente litt med å fronte det på bloggen til absolutt alt er i boks.

Nå skal jeg dusje ut all hårsprayen og legge en Ole Henriksen firm action mask. Flere som er tilhenger av Ole Henriksen? I LOVE him. Og nå som det er kaldere og været mer guffent, gjelder det å ta godt vare på huden sin og skjerpe seg på rutinene.

Nei, nok masing nå. Vi skrives i morgen – søtinger  ♥

0 Kommentarer Kategorier: .

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *