I dag lovte jeg meg selv å ikke være så sen med å si hei. How am i doin? høhø.

Ja, jeg synes det er SÅ trist å omplassere blomster som visner hen. Så her er da min måte å si hade på, haha :)
Dagen i dag har gått til å rydde, reflektere med vakreste Tanita, hun er virkelig et unikum. Vet alltid hva hun skal si og er sikker i sin sak, my type of people :)

Nå sitter jeg med tekoppen på kontoret. Fremdeles en del jobb som skal unna, men aller først skal pulten ryddes. Jeg lover et skikkelig innlegg i morgen. Det er jo fredag og alt, igjen. Hvor bli det av tiden? Den flyger jo like fort bort som SNØSTROMEN i dag. Jepp, Bergen har blitt kledd med hvitt i dag. Kjempe koselig, forutenom vinden som gjorde at det knakte i hele huset. Nå er vinteren snart her ♥ Av med varmepumpe og inn med hugget ved i peisen. JA!

0 Kommentarer Kategorier: .

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *