Hei dere :D

Jeg lovet at jeg skulle blogge skikkelig I dag. Vel, skikkelig og skikkelig. Det har seg nemlig sånn at jeg liker litt forandring. Så jeg bare laget hele innlegget til et bilde.

Nå som det går mot mørkere tider vet jeg om mange som blir både trist og deprimert. Jeg har jo alltid elsket både høst og vinter, men selvfølgelig skjønner jeg veldig godt tankegangen til disse andre som foretrekker sommer, sol og varme.

Så here goes:

Hva synes dere? Er dette noe jeg kan fortsette å lage? Hver fredag for eksempel? Det er veldig lov å legge igjen en kommentar og si hva dere syns, dere har vært så stille i det siste ♥

Nå skal vi på IKEA, grøss. MÅ ha en lack hylle der før jeg blir sprø ;)
Goood fredag til alle :D

2 kommentarer

 • ia sier:

  Veldig fint og kreativt, jeg er nok som deg. Foretrekker høst og vinter framfor sommer. Koselig :)

  • Skagevegen sier:

   Høst og vinter er noe av det fineste som fins i Norge :D Tusen takk, forresten :)

   Til dere andre som lurer på om kommentarene ikke har blitt godkjent og besvart: Dere har visst kommentert på selve bilde (visste ikke at dette var mulig, jeg) Kommentarene deres vises dersom dere klikker på bildet. NÅ er det helg :D

   -IKommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *