Ja, for det er fremdeles gule blader i trærne, mens på bakken er det hvitt.

Jeg må egentlig le litt av visse andre som dokumenterte snøen når den ikke hadde lagt seg engang. Jeg mener; når man skal dokumentere snøfall så bør det i det minste være litt mer enn en halv millimeter med hvitt teppe. Og dersom du er i skogen, bør du sørge for at du ikke SÅ tydelig gresstustene som stikker opp. Vent (eller jakt) på noe litt sånn ala dette:

Haha, mine kresne fotoøyne ;)

I dag har vi bare tatt det helt piano. Selv om jeg har mye jobb å få unna, betyr det ikke at det hele kan stå på 24/7, så solskinnsdagen i dag har gått med til en 4 timers fottur, montere småmøbler og dulle litt hjemme.

FOR et troll jeg er, ikke rart jeg ikke viser meg for ofte på bloggen, stakkars dere :)

Ahh, dette er godt for sjelen. Nå sitter vi med hvert vårt, foran meg er det fyr i peisen som varmer de kalde kinnene mine og ” Battle scars” på høyttalerne. Om litt skal jeg tusle de 20 meterne bort til svigers hus, der venter verdens fineste jenter, de to søstrene til Stein Inge, i posen har jeg vin og en hel haug med godt humør.

Riktig god lørdag i høstkulden, HELT vinter er det ikke enda :)

0 Kommentarer Kategorier: .

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *