Hei på deg! Hatt en fin mandag? Det har jeg :D

Jeg har nemlig vært på trykkeriet og fått ut tre bilder som skal pryde gangen (som ikke er HELT ferdig enda *kremt*). Å være på trykkeriet er noe av det beste jeg vet. Må innrømme det hele mistet litt sjarm da jeg tok turen til allkopi istedenfor den lokale jeg pleier å gå på. Lesson learned :)

Jeg viser dere hvordan det hele ble på glossy fotopapir (SÅ fint) når gangen er  helt ferdig, lover det blir FØR jul en gang, mihi. Her har dere ihvertfall bildene digitalt:

Dette blir greier ser dere. De to vinterbildene synes jeg passer så godt nå, jeg tenker jeg skal bytte ut med mer sommerlige bilder når det går mot varmere tider igjen. Det siste bilde ser jeg for meg fremme hele året, men forandring fryder :) Gleder meg til å vise!
Ellers så er faktisk ikke arbeidsdagen min helt over enda. Om 30 minutter står nemlig et intervju på planen, så sånn er nå dèt. Jeg får forberede meg litt da.
Håper alle får en fin mandags kveld videre ♥

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *