Livet er rett og slett for kort til å drikke dårlig vin og til å la smykkene dine være i det triste, mørke skrinet.
Vet ikke med dere, men det hender ofte at jeg fort glemmer hva jeg har liggende, og kjøper heller nytt. Ikke bra – i know, men dette blir det satt en stopper for NÅ.

Jeg har nemlig tatt en solid opprydding på skapet, nærmere bestemt på smykkefronten, vips, så ble det plass til X antall nye skohyller, fordi jeg kvittet meg med mye dritt jeg aldri bruker. I hovedsak parfymeflaskene. Noen flere som er avhengig? Jeg ELSKER parfymer, og det stikker litt i hjertet hver gang jeg må kaste en flaske, selv om den er tom, men når det begynner og gå både et og tre år siden det hele tatt ble sprayet, er det på tide å pensjonere flasken, tom eller ikke.

Beholdt parfymene jeg regelmessig bruker, og samlet de på et kakefat med stett, syns det ble ganske lekkert.

Jeg har fått smykkene mine på smykkestativ. Sølvsmykkene på en, og diverse andre smykke på en, Gullsmykkene og noe av ørepynten har fått plass i vinduskarmen.

De aller største smykkene, som f.eks. lange perlekjeder o.l. oppbevarer jeg i en og annen gjennomsiktig eske med lokk, på den måten blir det både dekorativt og praktisk, alltid tilgjengelig for øyet.
Har gjort det på samme måte med småting som fliseklemmer og hårnåler o.l., og oppbevarer brosjer + ringer i et tre etasjers glass.

Det eneste nye tilskuddet her er de to enkle nye smykkestativene, armbåndstativet og boksene. Alt det andre hadde jeg liggende, det er bare å bruke fantasien. Det trenger ikke koste mye for å få et fint resultat på oppbevaringsfronten. Store, dyre og fancy smykkeskrin kan fort bli «stappa» selv om de er store og smykkestativ etc. koster heller ikke så mye dersom du er villig til å bruke litt tid på og lete :)

Beklager de uskarpe bildene, noen ble tatt med mobil fordi kameraet var uladet (glemte å sette i stikkontakten), i tillegg må jeg nå løpe som F**N på trening for å rekke spinningtimen nå, haha.

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *