Ahh. I dag har vi virkelig stått på.

Husets tre etasjer er ryddet og vasket grundig, et tonn med klær er vasket og hengt opp til tørk, sengen har nytt nyvasket sengetøy og pizzadeigen er satt til heving. Murpussen i kjelleren har fått seg en grundig vask og skrubb og cupcakes er bakt.
Det oppsummerte vel dagen min ganske greit? Har faktisk tatt fri fra alt som har med jobb å gjøre i dag, ganske deilig, for i morgen og på søndag vanker det nok kontorstolen på meg.

Fredagsblomstene er selvsagt på plass de også

Ja forresten, i dag innså jeg virkelig at jeg faktisk bor på en gård. Vi holder nemlig på å rydde/og pusse opp i kjelleren, en kjeller som tidligere bare har blitt brukt til å samle opp masse dritt man ikke trenger i de andre etasjene, haha.
Uansett, det blir mye søppel som skal ut og vekk, og Stein Inge fraktet dette søppelet vekk med ikke noe annet enn gårdens TRAKTOR. Så ja, jeg innså at jeg har giftet meg med en ekte odelsmann da dette sto rett utenfor inngangspartiet vårt!

Mihi, i love. Tror ikke det blir til at JEG tar traktorlappen med det første nei, tør jo ikke sitte på engang :p

Nå er visst pizzadeigen hevet til en størrelse som gir to store langpanne pizza’er, skal i hvert fall ikke sulte her i GÅRDEN :p etterpå blir det beina på bordet og vin i glasset. JA!

GOD FREDAG ♥ Den beste dagen i uka!

0 Kommentarer Kategorier: .

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *