Dere ♥
Håper alle har hatt en like fin søndag som oss i skagevegen. Været var nydelig i dag, sol og helt vindstille. Med sånt vær ute måtte jeg bare legge fra meg jobb inne og komme meg ut, jobbe kan jeg jo gjøre i morgen, siden jeg er så heldig og få styre dagene mine selv.

Vi har akkurat komt hjem og er skrubbsulten begge to, og nå kom kylling tacoen på bordet, her har dere et bildedryss fra en deilig (og ekkelt svett) topptur :D

En ekte fjellmann har alltid med seg kikkert!

Lykkelig og sånn ♥

Haha, jeg rakk såvidt å sette meg før selvutløseren gikk av :D

Cold, ice cold

Hva som foregår i topplokket på denne karen, er ikke godt å si ;)

Ettersom det var begynt å mørkne da vi skulle ned igjen ble det til at vi tok banen, og det var bra, for ca 15 minutter etter avgjørelsen var det nesten bekmørkt men likevel SÅ fint. Hele byen bare lyste opp i mørke. Viser dere i morgen.
NÅ er det taco ala skagevegen, hepp :D

0 Kommentarer Kategorier: .

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *