God ettermiddag :D

SÅ guffent vær ute i dag, duskregn, vind og bare trist. Det er godt jeg jobber inne, haha. Nå har jeg en liten pust i bakken, etter dagens hjernetrim. Slapper faktisk av når jeg finner fram kofferten og pakker for Kristiansand i morgen.

Speaking of, pleier dere å ha en reiserutine? Mange oppdaterer både på produktfronten og sminkefronten når de skal ut på tur. Skal jeg på lengre turer gjør jeg også det, men noe som blir gjort hver eneste gang jeg skal tilbringe dager utenfor hjemmet er rengjøring av sminkekostene. Det finnes ikke noe bedre enn freshe og nyvaska koster ute på tur.

Så ofte som de blir brukt, er det merkelig hvor lett det er å glemme å vaske dem. Når vasket DU dine koster sist?
Vask og hold de vedlike, i hvert fall hvis du (som meg) har investert i litt dyrere kvalitetskoster. Da holder de kjempe lenge om ikke livet ut. Har brukt mine flittig i 4 år, og er god som ny etter en vask med shampo og balsam

Nå skal jeg pakke og dulle litt videre, gjøre unna litt kjedelig kontorarbeid (og ikke minst rydde det) deretter fyker jeg ut i regnværet og inn til frisøren min for en klipp. Kan onsdagen bli freshere?

Ha en fresh onsdag du også ♥

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *