Hei på deg

Ahh, Kristiansand er heerlig, jeg føler meg så hjemme her – fordi det REGNER. Høhø. Forventer at Tanita & co ikke fortsetter med å skryte for mye av det «gode været» her på sørlandet når jeg sitter hjemme i Bergen med en grå og tung sky over hodet mitt.

Uansett, det nærmer seg jul, og forhåpentligvis nærmer det seg også oppussingen av kjøkkenet, som jeg har satt opp deadline for FØR jul. Vi får vel se da.
Jeg har i hvert fall et sterkt ønske om at kjøkkenet skal få en egen bar del, hvor man kan skjenke seg en et glass whisky, konjakk eller et glass martini.

Når det kommer til glass og diverse bar utstyr i sammenheng med dette, føler jeg at en litt maskulin og herskapelig stil er noe som vil passe inn. Jeg mener, hvor mange er det som bruker et romantisk og feminint glass til å drikke dette brune og sterke greiene av?

En stikk motsetning av nøkkelordene nevnt ovenfor er bar serien «street» fra Orrefors. Perfekt for deg som ønsker det lille ekstra og toppe med god kvalitet og solide krystallglass som vil vare livet ut.

Orrefors glassverk holder til i Sverige og ble grunnlagt i 1898. Høsten 2006 ble denne barserien «street» presentert av designer Jan Johansson. Dette ble godt tatt i mot av både luksushotell og finere spisesteder i Skottland hvor det herskapelige landskapet med sine praktfulle bygninger er å finne mange plasser.

Orrefors har også andre glasserier, hvor min andre klare favoritt er Intermezzo, SÅ nydelig med den blå dråpen. Must have, og definitivt på ønskelisten til jul!

Orrefors har en egen webshop, her kan du sjekke ut alle seriene de lager/fører. For deg som liker å gå i butikken og titte, fører både Tilbords og glassthomsen serier av Orrefors.

Nå er det fredagskveld her sørpå, jeg har bestilt oreokake til senkveld i dag, de snille folka har bakt. En pitteliten hilsen må også rettes til Stein Inge; savner deg, håper ikke du roter for mye. Haha

Til dere andre: spar på kruttet til i morgen, DET skal vi :D

annonse

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *