I dag hadde jeg faktisk ikke så mye å blogge om, dagene går stort sett med til jobbing og kjedelige dagligdagse ting. Men rett etter at jeg hadde bestemt at dette skulle bli min «bloggfrie» dag og gikk i dusjen, tenkte jeg at jeg kunne tipse dere om Ole Henriksen.

Produktene til denne mannen har jeg vært flittig bruker av i et par år, min hudtype blir lett «mettet» på produkter, så jeg veksler alltid mellom no. 7 og Ole Henriksen hvert halvår.

Nå som det går mot vinter er det SÅ viktig å følge rutiner til punkt og prikke når det kommer til hudpleien. Ikke bare er det kaldere i været men vi sitter mer inne foran både PC og TV skjerm, vi svetter mindre, og ute er både eksos og røyk fra vedfyring et velkjent problem.
Det er så mange faktorer som spiller inn uten at vi helt er klar over hva det egentlig har og si for huden vår.

Man kan vende side opp og side ned om priser o.l. for OH. Noen syns det er dyrt, noen syns det er verdt investeringen.
Jeg faller mest under sistnevnte, men synes faktisk også at det IKKE er noe særlig dyrt, ikke i forhold til hvor lenge disse produktene varer, de er utrolig drøye. I tillegg er produktene paraben og parfyme fri samtidig som absolutt alt av kremer og rens lukter himmel pga. det lages av ekstrakter fra naturen, og DET er en stor stjerne i min bok.

Selv har jeg en kombinert/normal hud, men på vinteren kan jeg få tørre partier. Her er mine must have produkter som gir vinterhuden min det den trenger, de kommer i samme rekkefølge som de påføres hver morgen og kveld:

African red tea foaming cleanser: Dette renseskummet er beriket med aldersbekjempende botaniske ekstrakter og virker beroligende. Den inneholder effektive antioksidanter som rød te (rooibush te) og Ester-C.
Denne renser jeg huden med morgen og kveld, det trengs ikke mer enn 1-2 pump for å få renset ansiktet grundig og varer leeeeeeeeeeeeeeenge. Fortsetter så med pick me up toner.

Pick me up face mist/toner: Er en toner som minimerer porer og etterlater huden med en frisk glød. Denne oksygenrike toneren vil med aha-syrer,vitamin-C og kamomille etterlate huden frisk og ren med fornyet glød. Denne kommer på sprayflaske, dvs. at denne fint kan brukes som en mist utover dagen, perfekt for meg som sitter så mye foran dataen.

Truth serum collagen booster: Dersom du ikke har opplevd at et produkt har gjort mirakler har du ikke prøvd denne. Et fantastisk serum med konsentrert C-vitaminkompleks. Det er fylt med antioksidanter som beskytter mot forurensing, og har fuktbindende ingredienser som sørger for at din hud er beskyttet og mettet med næring.
Lukter helt amazing, jeg har lyst til å drikke den hver gang jeg bruker den. Det kunne blitt litt dyrt ja :p

Visual truth eye cream: Denne er fantastisk. I hvert fall for deg som har sart og tynn hud under og rundt øynene, den er faktisk så god, og gir så mye god og riktig fuktighet at man kan si hade til mørke ringer allerede etter 3-4 dager med denne. Den har, som renseskummet, rosa etikett på seg og det vil si at den også er anti aging. Gir ellers effektiv beskyttelse mot frie radikaler (dvs. forbindelser som kan skade vev og celler) og forhindrer dermed ytterligere skader på den sarte huden rundt øynene. Gir løft og spenstighet, øker elastisiteten og vevets styrke for å holde rynkene i sjakk.

Express the truth face cream: Med denne fuktighetskremen motstår huden dannelse av rynker samtidig som den jobber kontinuerlig for å minske eksisterende rynker.
Kremen inneholder naturens mest kraftfulle antioksidanter. Ester-C og afrikansk rød te lindrer og beroliger huden. Lukter som alt annet helt fantastisk

Et par ganger i uken har huden veldig godt av en skrubb og/eller maske, skrubb for å fjerne døde hudceller og maske for å rette opp ubalanser i huden og samtidig forbedre hudens tilstand.
Jeg bruker både skrubb og maske 2 ganger i uken. For deg (og meg) som ikke klarer å slappe av er dette en fin unnskyldning til å legge fra seg alt av arbeid og heller sette på en film eller f.eks. lakke neglene mens masken godgjør seg.

Walnut complexion scrub: Oppfriskende ansiktsskrubb som inneholder finmalt valnøtts pulver som glir lett over huden og får frem den naturlige gløden som ligger under laget med døde hudceller. Inneholder også Ginseng som trenger dypt ned i porene for å rense. DENNE tror jeg lukter best av ALT. Nam!

Firm action mask: Er poresammentrekkende maske som fjerner urenheter og gir huden et løft med kinesisk leire og urter. Denne aromatiske masken utfører mirakler for huden din. Den komplekse sammensetning av ingredienser gjør også underverker på hud med tendens til utbrudd, noe som jeg pleier å ha ved eggløsning, da er denne en venn i nøden, en veldig god en også.
Jeg pleier ofte å kladde denne på etter skrubben, da blir huden så glatt og myk at ikke engang thai silke eller egyptisk bomull vil være godt nok til å kjenne på, haha.

Jeg har alltid kjøpt mine OH produkter hos coverbrands.no. Kicks, som var den eneste butikken (i hvert fall i Bergen) som førte dette har dessverre sluttet med det. (Men HURRA for at de snart skal få smashbox i butikkhyllene :D)
Prisene på OH produkter varierer veldig fra butikk til butikk, men etter en research har jeg funnet ut at coverbrands er de billigste når de også har fri frakt. Nå har de også 15 % rabatt på alle OH produkter, så dersom du vil gi huden din den pleien den fortjener, er det bare å klikke seg inn!

0 Kommentarer Kategorier: .

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *