Goood morgen. Gjett hva jeg gjør? haha, J O B B! Akkurat nå jobber med en sak som skal omhandle romantikk. Romantikk i bryllupsammenheng. Fikk blant annet i oppgave å saumfare det store internett etter noen bilder som gir meg akkurat den følelsen og ville vise dere også:

Jeg elsker trykksakene i det øverste bilde helt til høyre, dette er noe man i disse digitale tider fint kan lage selv. Ettersom bryllupsdelen av bloggen min er den som er mest besøkt og “ettertraktet” (om det er lov å skrive det?) tenkte jeg å kanskje få laget noen maler på trykksaker som dere kan bruke. Hadde det vært interessant?
Det blir nok noe jeg må putle med innimellom, jeg har noen syke deadlines nå de nærmeste dagene og den 3. desember skal ALT være inne. Endelig fri tenker du kanskje, men så kommer jo julestria, og DEN er jo viktig og ta på strak arm. Jeg er definitivt ikke noe “stresseisisteliten” person.
La gå – stå på. Det er noe jeg for tiden sier til meg selv minst to ganger for dagen, haha.

Nå får jeg bare stå på videre, som jeg alltid gjør. Jeg har jo tross alt hatt noen fantastiske fridager i Kristiansand, så dette må bare gå veien!

Dere får ha en nydelig dag videre ♥

4 kommentarerKommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *