… Er noe som må til for at kropp og sinn skal fungere nå om dagen. Jeg makter ikke å sitte på kontoret time etter time flere dager i strekk. Så da jeg sto opp i dag, lot jeg heller være å gå ut i det rufsete været som er ute, og tok isteden alt arbeidet med inn på … sengen..

Fra kontor, til stue og nå til sengen. Jeg håper ikke jeg blir så lei at jeg til slutt ender opp på badet, haha.
Koser meg her jeg, har sittet med arbeid noen timer allerede, med varm kaffe i to og koppen min, som jeg fant i en nydelig butikk på sørlandsenteret da jeg var i Kristiansand. I LOVE

Nå skal jeg sende og besvare en liten bunke med mail, så er planen å komme seg opp av sengen for å stelle seg, men utskiftning av arbeidsomgivelsene gjør så mye for inspirasjonen, så jeg blir nok sittende her å skrive noen timer til :D

0 Kommentarer Kategorier: .

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *