Ahhh *drømmesegbort* TENK å arrangere et bryllup på en vingård. DET hadde vært noe det. Jeg er jo en som er altfor glad i vin, må jo innrømme jeg har blitt enda mer glad i og fattet en langt større interesse for vin etter undertegnede giftet seg i 2010. Et vingårdsbryllup hadde per dags dato absolutt ikke vært uaktuelt. Se bare her:

foto: Svetlana photography

Jeg virkelig elsker at man kan gjøre så mange forskjellige stiler og likevel få klart fram at det er en vingård som er location.
Landskapet blir bare vakrere og vakrere ettersom timene går og når det er helt mørkt kan man trekke inn i lokalet som er så vakkert at det bare topper hele dagen.

Nå har jeg sånn ca. altfor mye å gjøre før jeg kan ta helg, i tillegg til artiklene som har deadline allerede i morgen, skal fakturaer sendes ut, huset vaskes, friske blomster må plass og nytt sengetøy må på. Sistnevnte har jeg faktisk fått gjort allerede. Også må jeg pinedøe gjøre 5 ærender i byen også, baaah.
Denne dagen blir lang, men når senkveld begynner er det beina på bordet (for min del godt opp i sofakroken)

Nydelig fredag til alle vin og bryllupsfrelste der ute ♥

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *