Goood lørdag :D
Jeg håper alle har hatt en fin en, jobb for min del men det kom vel ikke som noe sjokk. Gleder meg veldig til desember, da får jeg et lite avbrekk fra alt, og kan bruke mye tid på juleforberedelser. ELSK.

Nå sitter vi godt parkert i sofaen *krølleseginnidetdeiligeteppet*

Det frister så altfor mye å dra ut å feire May Helen sin 20 årsdag OG se part 2 av twilight på kino i kveld, men ettersom vi i morgen har bestemt oss for å ta søndagen fri (noe som jeg EGENTLIG ikke har tid til, men som er veldig nødvendig for at jeg kan styre så mye som jeg gjør) og ta turen til hardangervidden, er det greit å være uthvilt og opplagt til både kjøreturen og fotturen. Håper det ikke blåser så altfor mye, og at hardangervidden i verste fall ikke blir stengt, ifølge yr.no skal det i hvert fall være ok vær og vind. Gleder meg i hvert fall altfor mye til å se snøen igjen (!)
Og ja, jeg skal prøve å se etter hytten til Kurt Nilsen, haha. *vil ha*

Nå står det hjemmelaget fiskegrateng på menyen, altfor mye igjen fra i går. Kanskje en sær greie å ha på en fredag og lørdag men med så masse fersk og god seifilet føles det som et festmåltid for oss :D

Lysene er tent og med regn og vind som pisker mot ruten, er dette i grunn en ganske fin og avslappet lørdagskveld.

Vi skrives i morgen ♥

0 Kommentarer Kategorier: .

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *