I dag har den vakreste May Helenen i verden bursdag. Ord eller bilder kan virkelig ikke beskrive hvor glad jeg er i henne, men jeg kjører på likevel. Hun fortjener ALT av det absolutt beste verdens har å by på. Og jeg har så dårlig samvittighet for at jeg ikke kom meg ut for å feire henne i går. Derfor blir May Helen et ufrivillig lite (eller stort) høydepunkt i innlegget mitt i dag :D

Jeg fatter ikke at du er 20 år allerede. Samtidig skal det være utrolig godt å få deg vekk fra de kjipe 18 års-stedene på byen slik at vi alle kan gå samlet.
Og hvis du (eller dere) trodde det ble med disse bildene: think again. Vi har hatt en hel drøss med fotoseanser, og jeg gikk akkurat gjennom arkivet mitt og så tilbake på utrolig mange og gode minner ♥

 Alle bildene er tatt av meg

Ellers: Er vi akkurat på vei ut døren, frokosten er inntatt for en stund siden og vi er klare for tur *damdidam* faktisk har jeg fått unnagjort masse arbeid som jeg trodde jeg kom til å sitte med på mandag og tirsdag også *trommevirvel*
Håper på å være hjemme til et klokkeslett innenfor normalen.

Kameraet blir utvilsomt med, så i morgen skal dere forhåpentligvis få litt vinterstemning. SNØØØØØØ ♥

3 kommentarer

 • Mayen sier:

  DU er den herligste personen då.. har bare gode minne av deg, og alle disse dagene vi har hatt sammen ligger godt i hjertet !!
  Er så glad for at du alltid står på min side, alltid støttende, og når eg føler meg down, vet du å få meg opp igjen, og hadde ikke hatt den samme selvtilliten eg kan bære nå..

  og ikke tenk på at du ikke var med.. for det tar vi LETT igjen, det vet du :D

  Love you <3 vet ikke ka vi sku gjort uten deg

  • Skagevegen sier:

   Tuuuusen takk for herlige ord vennen. Hva kan jeg si? DITTO. Du och jaaag. Vi må ta en update snaart, jeg har så mye å fortelle, hihihi. Nye linser i hus også, foto timee :D
   Lots of LOVE til deg :D

 • Mayen sier:

  har en liten fortelling sjøl :DKommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *