Hei dere!
Hatt en fin onsdag? Det har jeg. Hadde tusenvis av ærender i byen i dag, da jeg var ferdig med de 99 tingene jeg skulle gjøre ble ting nr. 100 avlyst. Perfekt anledning til å ringe Cathrine som helt tilfeldig hadde fri og ville spise lunsj med meg :D Koselig, etterlengtet og et godt friskt pust oppi alt kaoset som for tiden pågår

Var en kjapp tur innom Søstrene Grene også, umulig butikk å gå inn og ut av uten å ha kjøpt noen småting. Bånd i forskjellige farger er jo så greit å ha liggende, i hvert fall for en kreativ sjel som meg

Skal si Stein Inge himlet med øynene da jeg tok bilder av båndene, høhø. Nå skal jeg rydde kontoret slik at det er klart for morgendagens jobbing, det er seriøst sprengt herfra til pisa. Handleposer her, julegaver der, jobb der, regninger her… ja… du vet.
Når kontoret er ryddig blir det faktisk sengen, SÅ trøtt for tiden har vel kanskje med all jobbingen og treningen som ikke blir gjort på morgenen.
Har mistet helt lysten på å løpe på de slitte møllene på SATS, og når det er så mørkt på morgenen er det å løpe ute uaktuelt. DERFOR er det 1 stk løpemølle på vei hjem til skagevegen, en førjulspresang fra meg til meg hehe :)

Fikk faktisk nettopp melding fra tollpostterminalen og den er sendt fra Oslo og er visst forventet inn i morgen allerede. Iiiik, gleeede seg :D

Nok babling på meg, skrives i morgen da ♥

0 Kommentarer Kategorier: .

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *