Også måtte det bli en sen oppdatering denne uken også. Bedre sent enn aldri? Dagen i dag har vert hektisk med stor H og nå er jeg faktisk stuptrøtt, så nå etter senkveld blir det drømmeland i nyvaska sengetøy og Thai mat innabords.

Pappa må reise i all hy og hast på sjøen i morgen, så da kommer min kjære lillebror til oss for sin første overnatting. På tide. Er også barnepass for hunden til Kine denne helgen, så det er nok å henge fingrene i hehe!
Vel, jeg trenger ikke å bekymre meg for morgendagens trening, for nå er tredemøllen omsider komt på plass. Takk og lov for 1 stk sterk mann og 1 stk sterk pappa, de kan utrette mirakler!
Vanker nok en intervall økt der i morgen tidlig, skal bli helskjønt og slippe lørdagsrushet på SATS :D

Nå må jeg få med meg resten av senkveld. Adios ♥

0 Kommentarer Kategorier: .

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *