Iiik, jeg fikk ikke tatt nye bilder av tiaraen (les forrige post), det har vært så mye å styre med i dag, som igjen resulterte at jeg kom for sent til middag hos svigers. *shame on me*

Over til overskriften: Søsteren til Stein Inge skal gifte seg til sommeren. Det blir så STAS. Den blivende brudgom har i den forbindelse blitt et frivillig offer for min jobb som journalist i bryllupsmagasinet. Så utrolig greit med noen man kjenner, da blir det så mye enklere, naturlig og ekte når det kommer til bilder, intervjuer o.l.

Jeg tenkte jeg kunne dele noen få bilder til et oppdrag jeg har gjort, mest fordi jeg ikke har tatt bilder av noe annet i dag men også litt fordi dere jevnt utover spør en del om jobben min

Blir en bra brudgom dette, ikke glem å lese resten i bryllupsmagasinets vårutgave :D

Nå kommer snart Kine og skal hente hjem Nico (hunden hennes som vi har passet i helgen). Det har vært gøy å ha han her, men fy så godt det skal bli å slippe å knaske allergipiller og få stressutslett på grunn av alle hundehårene som flyr og alle snutemerkene som er i gulvet, haha!

Må nok svinge meg en bøtteballett før det blir kino i kveld, da blir det Twilight.

Ha en nydelig søndag videre ♥

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *