God dag :D

Blir en kjapp post i dag, jeg må jobbe på SPRENG med skriverier og redigering av bilder de neste dagene, NÅ må jeg si jeg kjenner presset, men det er gøy og jeg *håper håper* at alle blir fornøyd. Fra i morgen av og resten av uken kommer jeg til å være ute i felten på oppdrag, og da håper jeg at jeg rett og slett kan dele det med dere, for her blir det vanskelig å skille blogg og jobb.

Jeg må jo selvfølgelig vaske og desinfisere huset etter helgens «festligheter» ettersom det kun ble rydding i går før vi måtte rekke kinoen. Vi så jo Twilight, og jeg må si jeg ikke er særlig imponert verken over skuespillerne eller hvordan de har slaktet og filetert boken, det er i hvert fall min mening.

Jaja, ingenting kesam, vaniljestang og bringebær ikke kan fikse. Totally my type of snack etter en 8 km. Intervalløkt på mølla (som jeg forresten er helt FORESLKET i)

Nå skal husets overflater skrubbes, også skal det jobbes, jeg tipper klokken blir typ altfor sent før jeg finner puten i natt, men det får jeg ta igjen i desember

Som sitatet på bildene over sier, oversatt på norsk: «Suksess er avhengig av innsats»

Tenk litt på den, mens jeg ønsker dere en positiv pangstart på uken ♥

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *