Heisann sveisann!

Håper noen av de bergenske leserne mine har nytt både syn og luft i Bergenske trakter i dag. NYDELIG vær, og SÅ kaldt. Etter en løpe økt på mølla skulle jeg løpe ned til postkassen (som er en liten økt i seg selv, her på landet :p) ble jeg så kald at det var bare å komme seg i dusjen i en fei for å få varmen tilbake. I love it!

Kamera fikk bli igjen hjemme da jeg var oppdrag i dag, disse ble tatt på vei ned til postkassen, hehe. I morgen blir det med!

Ellers syns jeg fremdeles at døgnet har altfor få timer, alt som står på dagsplanen blir krysset av før jeg treffer puten, men til hvilken pris. I tillegg har jeg fått to saker i tillegg til de andre i bryllupsmagasinet, heldigvis med en litt lenger deadline og heldigvis to saker som jeg gleder meg til å gjøre. Kan jo ikke si nei :)
Det er ikke til å stikke under en stol at jeg er relativt utkjørt når dagen er omme, likevel er jeg så takknemlig for at jeg jobber med noe jeg elsker, at det faktisk ikke er ork og kav når jeg sitter timevis foran dataen og er på oppdrag, at det ikke er noe stress å besvare mail med rare spørsmål etc. Dette burde vel tale for seg, og faktisk så gir bare den tanken alene ekstra energi og pågangsmot. Når man elsker å gjøre noe og får utbytte av lidenskapen sin – da har man ikke bare gjort noe riktig men man tillater seg også mer (noen ganger litt for mye) mengde arbeid.

Tralala, også skal det faktisk sies at den tredemøllen som kom på plass i helgen er verdt hver eneste krone og mer til. For FY SØREN så deilig det er å stå rett opp fra sengen, spise en minifrokost, hoppe i treningstøyet og rett ned i kjelleren for en solid treningsøkt, som jeg føler jeg yter ca. 45 prosent mer på enn det gjorde på mølla på SATS blant folk og fe.
Det er noe med meg og det å være alene, i hvert fall når jeg skal gi alt!

Nei nå ble denne teksten litt lengre enn planlagt :)

Jeg håper dere liker meg like mye som jeg liker dere, og at også dere får en fin tirsdag og kanskje yter det lille ekstra enten det er i jobbsammenheng eller treningsmessig  ♥

0 Kommentarer Kategorier: .

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *