Fy… I dag har det søren meg vært kaldt. Det gjelder å kle på seg når man skal ut nå altså! Her er det vedfyring fra morgen til kveld. Det er jo litt styr å følge med ovnen titt og ofte men vel verdt det når strømprisene fyker til værs i de kaldeste månedene.

I dag har jeg vært et lite ærend bare, bortsett fra det har jeg sittet i kjent positur på kontorstol og foran dataskjerm. Skal ikke ut i felten før på mandag igjen, men jeg har nok med stoff å jobbe med i helgen *puste*

Her i Bergen er det bynatt i kveld, det vil si at alle butikkene kjører lengre åpningstider (til midnatt) med knallgode tilbud og åpning av julegate. Vi har rett og slett bestemt oss for å ta turen, det skulle vel egentlig bare mangle da jeg de siste kveldene har sittet på denne berømte kontorstolen til langt på natt. Når kvelden er over regner jeg med at alle julepresangene er ferdig. Bortsett fra Stein Inge sin, den har jeg en lur plan på :)

Håper selvfølgelig på å få en hel drøss med julestemning, ingenting er som å traske rundt i gatene med tente julelys, med juleutstillinger i butikkvinduene og hendene fulle av handleposer. I love it!

Bildene er fra i dag, omtrent rett utenfor dørstokken min. Som dere ser bor jeg i den vakreste skogen. Ever!

Håper dere får en like fin torsdag som oss ♥

0 Kommentarer Kategorier: .

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *