Tittei!

Flere som har fått et hvitt teppe over det ellers så grå og kalde landskapet sitt i dag? I’m in heaven!
Dagen i dag har gått med til jobbing, og handling av resterende julegaver med svigermor. SÅ koselig. Vi fikk forresten handlet fra oss i går, (og jammen ble det noen førjulsgaver på oss også). Nå er alt av gaver faktisk fiks ferdig, en herlig følelse.

Resten av kvelden blir jeg nok sittende her:

Men heldigvis er jeg litt svak for at mannen sitter i sofaen alene så det blir nok å krype godt inn i armkroken hans etter hvert, i hvert fall når senkveld kommer på! Før jeg sitter meg ned igjen med arbeid må jo det pyntes litt til jul. Man vet aldri når julestemningen forsvinner sammen med snøen så det er bare å kjøre på!

God fredag til alle julemennesker der ute ♥

0 Kommentarer Kategorier: .

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *