M-E-T-T-!

Håper det er flere som er stapp mett etter en solid lørdagsmiddag, enten det var kyllingwraps, pizza eller biff ;) Vi lagde til førstnevnte i en fei da vi kom hjem skrubbsultne etter å ha vært på farten i hele dag, nesten.

Stein Inge har spilt volleyball kamp og jeg sto faktisk opp like tidlig selv om jeg var altfor sen i seng i går. Istedenfor å jobbe fant jeg ut at kjøleskapet MÅTTE vaskes, helst i går. Hehe, det er vel heller meg som finner all slags rare unskyldninger for å ikke sitte på den kontorstolen! Deretter var det bare kjapt hjemom for å dusje og siden klokken 14:00 har vi saumfart IKEA, Living, plantasjen, Toys’r us, Åsane senter og Lagunen. *puste.rolig.ut*

Blogger fra mobilen nå (beklager om det er noen skrivefeil), er så sinnsykt trøtt og sliten at jeg kan love dere det ikke er noe som frister mer enn sofa, 70 % sjokolade og min altfor deilige mandige armkrok.

Sleten men lykkelig!

Kjøpte med oss noen filmer i dag også, tenker vi snurrer den siste Batman filmen i kveld, den har jeg sett men ahh, den er jo så bra :) Stein Inge har ikke sett den så er spent på hva han syns.

Nå legger jeg fra meg mobilen, vi skrives i morgen ♥

En kommentarKommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *