Uææææ

I natt, da vi så på film, snødde det noe helt vanvittig ute, gradestokken viste 10 minusgrader og da vi var ute i dag viste den 9 blå! Hele skagevegen var dekket med fersk pudder snø opp til knærne.

Et hvitt teppe, knallblåhimmel, hvit røyk fra pusten, en helt nydelig solnedgang og snøtunge grantrær er hva jeg har hatt rundt meg i HELE dag. Vinteren er så ubeskrivelig vakker, at jeg kan ikke få sagt det nok. Jeg har oppholdt meg ute i nesten hele dag, til jeg mistet følelse i hender, føtter, lår og rumpe. Gikk ikke inn før Stein Inge ringte å spurte hvor jeg ble av, haha :)

SÅ mye elsker jeg vinteren, og på dager som denne enda mer. Bilder kan ofte beskrive mer enn ord så her kommer et dryss:

Nå fyres det godt i peisen. Jeg har som vanlig en god bunke arbeid å få unna ettersom det var ALTFOR vakkert vær og omgivelser til å sitte inne. Stein Inge har dratt til Håvard, så nå klarer jeg ihvertfall lett å skifte til jobbemodus.

Det er bare å tenne det første lyset å sette i gang ♥

2 Kommentarer Kategorier: .

2 kommentarerKommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *