I går skulle det første lyset tennes og jeg glemte helt å vise dere min hjemmesnekra adventsstake. Så here goes:

Hjemmesnekra og hjemmesnekra, jeg kjøpte bare et fat (det er forresten fra Lene Bjerre) fire lys og løse tall som dere ser jeg har stukket inn i lysene.

Konglene plukket jeg selv nå i høst, har nå en hel bærepose med kongler som jeg har vasket og tørket, alle i forskjellige størrelser, typer og fasonger. Gjett om de skal brukes til julepynt!

Jeg foretrekker desidert kubbelys fremfor kronelys, og disse lysene fra Lene Bjerre har en plastikk rundt seg som gjør at stearinen ikke renner etter hvert som man brenner ned lyset. I tillegg elsker jeg lys, i hvert fall nå som det er mørkt og mange minusgrader ute, da er det greit med kubbelys som brenner lenge slik at man gjerne kan tenne hver dag.

I dag ble oppdraget mitt avlyst, gitt. Flyttet til onsdag, hell i uhell siden jeg hadde loads med kontorarbeid å gjøre. Nå har vi akkurat spist middag, jeg skal gjøre ferdig resten av arbeidet og deretter blir det dagens andre økt på mølla. Har delt opp i to i dag, sånn er det når tiden ikke strekker til.

Ha en nydelig kveld videre i kulden, her er det 12 kalde nå *sprengfyre.i.peisen* :D

4 kommentarerKommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *