Etter å ha pyntet juletre og pakket julegaver skulle man tro at man ikke kunne få mer desember følelse. Men jammen meg glimtet dompap familien til i dag mens jeg sto på kjøkkenet og “kokkelerte”.

Var innom plantasjen forleden og kjøpte et nytt fuglehus og kilovis med frø til fuglene. Før hadde vi bare en fuglemater, men et hus er jo SÅ mye koseligere!
De første dagene var det tre vågale kjøttmeiser som var nysgjerrig, naturlig nok skeptisk siden huset henger bare et par meter fra kjøkkenvinduet, men nå har de jammen meg alle skageskogens fugler funnet seg til rette.

Nå høres jeg ut som DEN fugleentusiasten, men skinnet bedrar for jeg er jo landflyttet byjente nr. 1. Faktisk så fordrar jeg fuglekvitter, jeg får ikke sove når de driver og kvitrer i denne svære skogen jeg bor i. Nå som det er så kaldt, så kan de flakse rundt og samtidig holde nebbet igjen, de må vel konsentrere seg om å holde varmen og finne mat i guess. Vinn-vinn situasjon.

Uansett. Fugler er utrolig fascinerende, i hvert fall når du har 56489136416 artikler og skrive og du egentlig står på kjøkkenet kun for å spise en trøtt og tørr brødskive for så å sitte seg ned på kontorstolen som fremdeles er varm selv etter du har stirret på flaksende fjærkre i en hel klokketime.

Nei, tilbake til arbeid. Skulle jeg sammenlignet meg med en fugl hadde det vært kråken, forresten. Kråken has left the building!

2 Kommentarer Kategorier: .

2 kommentarer

 • Veronica sier:

  så nydelig bilde av dompappene, tenkte på det i dag tidlig at eg må komme meg ut å få hengt opp litt mat…
  Vi har et hjemme-snikra fuglehus som min datter har lagd på skulen…men gjenstår å få spikra det fast en plass.

  Ønsker deg en riktig fin dag! :)

  • Skagevegen sier:

   Takk. Var litt vanskelig å få skikkelig kvalitet ettersom de flydde så fort overalt, haha. Så koselig med hjemmesnikra fuglehus, det var i tankene her også, og at det skulle matche vårt eget hus. Men noen ganger strekker ikke tiden til :(

   Ønsker deg en fiiin dag tilbake snuppa!

   – KlemKommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *