Heisann! Først må jeg bare unnskylde mitt ikke-eksisterende innlegg i går. Bare dèt er vel et tegn på at jeg har mye å gjøre nå frem mot deadline. Jeg var rett og slett helt utkjørt, og det hører heldigvis sjeldenheten til.
All overskudd og tid går nå til jobb, og jeg går rundt i min egen lille boble, nesten.

Jaja, i disse travle tider synes jeg det er utrolig deilig at juletreet er komt opp og at gavene er ferdighandlet.
Har nok allerede fått noen «friske» kommentarer på at treet allerede er pyntet og klart, men hver sin smak. Jeg pynter heller tidlig enn å ha julelys og pynt hengende til langt ut i januar/februar. Har også sett mange har hengende til og med i mars. Her i huset varer IKKE julen helt til påske!

Enough said. Nå må det jobbes videre. Håper jeg kan ta kveld senkveld er på skjermen. God fredag!

2 Kommentarer Kategorier: .

2 kommentarerKommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *