Oi, dette var sent! Til min unnskyldning har det vært nok å henge fingrene i. Det skal likevel understrekes at jeg har hatt en helt fantastisk dag. Jeg virkelig ELSKER å være ute i felten. Det å møte engasjerte mennesker med ubeskrivelig lidenskap for det de gjør og driver med er utrolig givende og inspirerende.  Det i en kombinasjon med å være utadvendt og fantastisk hyggelig, gjør hektiske (og ikke minst kalde) arbeidsdager til en lek.

Da jeg forlot skogens ro i skagevegen klokken 8 i mores viste gradestokken 12 kalde. Det ble sminking, styling og planlegging på høyt plan i de første morgentimene og så snart det begynte å lysne var det bare og hive seg i bilen (e) og ut til location for en fotoshoot. Og jammen meg var location rett nedenfor huset mitt, uten at jeg og resten av gjengen visste om det på forhånd. Ikke mindre enn TO modeller skulle i ilden (eller i denne sammenheng frosten) og en helt ny og ENORM respekt for modeller er bare en av mange følelser jeg sitter igjen med.

Jeg skulle fortalt så mye mer, men nå begynner tiden og bli knapp, så dere får lese «the juicy stuff» i bryllupsmagasinet til våren :)

Resten av kvelden/natten går med til jobb, det er best å smi mens jernet er varmt! Håper dere har hatt en fin lørdag ♥

2 Kommentarer Kategorier: .

2 kommentarerKommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *