Skal si det blåste godt på toppen av ulriken i dag, hellane. Det var så mye snakk om Ulriken på «jobb» i går, så i dag måtte jeg bare ta turen, May Helen ble med. Jeg sitter og skriver på så mye annet akkurat nå, så jeg deler bare litt av dagen i bilder. Rakk ikke å lage meg frokost før jeg dro, så det måtte bli noe kjapt på restauranten på toppen, som vi hadde helt for oss selv fordi vi var der så tidlig.

Nydelig følelse og sitte inne i varmen og se snørokkene kaste seg rundt på vidden i mange minusgrader!

Meg og May Helen kan jo ikke dra noen steder uten å gjøre noe crazy

Flere kommer definitivt etter jeg har fått kost meg med litt retusjering.

Haha, Ingrid på vift!

Nydelige Bergen. Nå skal det sies at å gå i snøen hvor man ikke ante hva som lå under ikke var en like vakker opplevese som utsikten, haha.

Det endte nemlig ofte opp med dette!

Avsluttet dagen med helt nydelig reinsdyr og vin. For en nydelig dag, med et helt nydelig menneske. I love it.

Nå er det tilbake til jobb. Jobbe jobbe jobbe. Skulle veldig gjerne hatt en sekspakning med redbull her nå, luta lei kaffe!

Håper dere har hatt en fin søndag ♥

2 Kommentarer Kategorier: .

2 kommentarer

  • Marianne sier:

    Å, så bra du endelig fant dem! Får virkelig håpe de tar inn mer av serien da! Jeg tenker på deg hver gang jeg er innom den butikken på Røros! =D Der har de nå fått inn middagstallerkener også, og skåler, så nå må jeg nok vurdere det også!
    Hele frokostservicet mitt er nå komplett! =D

    Herlige bilder forresten! =DKommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *