Hei!

Mitt navn er fremdeles Ingrid Skage og jeg er ikke død. Bloggen min derimot, huff! Jeg må ærlig innrømme at denne bloggen har visnet i desember. Dersom jeg hadde prioritert den, hadde jeg også visnet. Vi snakker totalt utmattelse, så en pause måtte bare bli en realitet, hardt og brutalt. I tillegg ble lysten totalt vekke ettersom en oppdatering gjorde at hele nettsiden kræsjet og designet så/ser helt merkelig ut.

Som sist gang dette skjedde vises nettsiden normalt i safari, mens den i andre nettlesere ser litt funky ut. Dette er IKKE mitt forsøk på «forandring fryder» trenden 2013, det jobbes med saken!

Vel, det var litt historie, for nå er jeg tilbake enten du vil det eller ikke ;) Litt mer julestemning er vel helt på sin plass nå? Haha, NEI! Men litt bilder må dere få siden jeg ikke har vært aktiv siden fjor. *tørr.onsdags.humor*

Litt ensidige bilder, merkelig hvor ofte man lar kamera ligge på hyllen når det ikke blogges på daglig basis.

GODT NYTTÅR, forresten! Jeg håper alle som i dag gadd å stikke innom her for å bli overrasket med et nytt innlegg har hatt en helt nydelig og fabelaktig feiring. Selv om skagevegens to tusseladder (som Cathrine kaller oss) er all in for fri i juletiden er dette noe det i år/fjor har blitt mindre av. I hvert fall for min del. Men hva gjør vel det, når man er så heldig og ha en jobb man elsker?

Uten at jeg kan dele detaljer akkurat nå kan jeg i hvert fall si at nyttårshelgen på Highland Hotell/lodge på Geilo var, til tross for litt koselig jobbing, en usedvanlig deilig opplevelse. Både kulinarisk og opplevelsesmessig. Var usikker på om vi skulle reise, men på julaften var Stein Inge klar i sin sak: VI REISER! Og godt var det, nydelig helg.

Mer om hotellet og nyttårsfeiringen kommer i morgen!

Jeg håper alle er i gang med og spise lavkarbo, drikke vann og løpe på mølla til det kastes opp. Neida ;) Men dersom det er tilfelle; vi snakkes i april/mai *enda.mer.tørr.ingrid.humor*

2013 – BRING IT

3 kommentarerKommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *